Rotterdamse Douwer (de, m/v, meervoud: Douwers);

een Rotterdammer die, belangeloos, uit betrokkenheid, zijn netwerk, talent en vaardigheden inzet om een jongere een duwtje in de rug te geven door samen met deze jongere en dus met vereende krachten te douwen tegen ontoegankelijke organisaties, ambtelijke molens of zich achter pantserglas verschuilende incassobureaus opdat deze jongere zijn weg of op z’n minst wat structuur terugvindt.

Rotterdamse Douwers

Wij zijn de Rotterdamse Douwers, een netwerk van Rotterdammers die niet aan de zijlijn willen staan. Wij bieden hulp aan Rotterdamse jongeren die in hun eigen omgeving niet de ondersteuning vinden die ze nodig hebben op het gebied van werk of opleiding, financiën of het vergroten van hun netwerk. Douwers zijn mentoren en Douwers zijn doeners! Douwers krijgen organisaties, instanties en jongeren in beweging. Doe mee en maak onze stad sterker!

Ik heb hulp nodig

Heb je moeite om je rekeningen te betalen, blijf je weg van school, lukt het je niet om werk te vinden of blow je stiekem toch veel? Wij begrijpen dat het lastig is om een begin te vinden om deze problemen op te lossen en willen je graag helpen! Er is altijd een begin.
Wij zijn de Rotterdamse Douwers, wij stellen je voor aan iemand die jou kan helpen. Een Douwer, een Mentor, iemand die in jouw belang meekijkt en je helpt om je leven weer op orde te krijgen en jouw doelen te behalen. Iemand die je in staat stelt om uiteindelijk zelf je zaken te regelen.

Ik wil helpen

Wij zijn de Rotterdamse Douwers, wij helpen jongeren uit Rotterdam die in hun eigen netwerk niet de ondersteuning vinden die ze nodig hebben. Ben jij een Rotterdammer die graag zijn handen uit de mouwen wil steken voor een ander, die weigert aan de zijlijn te staan en zich niet zomaar laat afschrikken;
Fantastisch, dan kan je Rotterdamse Douwer worden!